ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Ekinyazı Ortaokulu

Ekinyazı Ortaokulu

EKİNYAZI MAH. EKİNYAZI KÜME EVLERİ NO 140 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
Vizyon
Davranışlarıyla çevresini örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendisini sürekli geliştirebilen yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen,ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında kendisine ve ülkesine sorumlu,gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan,düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst,paylaşımcı,kendisine güvenen,mutlu,çevreye duyarlı,barışçı gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz il ve ilçelerde yapılan sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere etkin olarak katılmaktadır.Yapılan bu faaliyetlerden çeşitli ödüller kazanılmıştır. 2018/2019 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde erkek öğrenci voleybol turnuvasında öğrencilerimiz 1. olarak okulumuza kupa kazandırmıştır.
Servislerle ve dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır
Ekinyazı Köyü Akçakale/Şanlıurfa
19 Km
Proje Çalışmaları
Öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara ilgi duymalarına teşvik amacıyla 2016-2017 ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı projesi gerçekleştirilmiştir.
Kalorifer sistemi bulunmaktadır